Πώς λειτουργεί

Είναι μία εφαρμογή, όπου μπορεί ο χρήστης μέσω των αγορών του, να κερδίζει διάφορες προσφορές σε μορφή δώρου, από διάφορα συνεργαζόμενα καταστήματα με την εφαρμογή 1Free.

Α) Δεν έχει συνδρομή.
Β) Δεν έχει κόστος εγγραφής.

Είναι εύκολο και γρήγορο πώς θα βρεις τα συνεργαζόμενα καταστήματα της 1free.
Κάτω από την κεντρική μπάρα της εφαρμογής μπορείς να επιλέξεις την επιλογή καταστήματα και ο χάρτης θα σε οδηγήσει στα πιο κοντινά σου καταστήματα τα οποία είναι συνεργαζόμενα με την 1free.
Επίσης από το μενού κατηγορίες μπορείς να δεις γενικά όλα τα καταστήματα.

Όταν επισκεφθείς το αγαπημένο σου κατάστημα,ζήτα από τον υπάλληλο του καταστήματος να σου υποδείξει την κάρτα με το gr code της εφαρμογής και σκάναρε το με την κάμερα του κινητού σου.
Επιβεβαίωσε την αγορά σου και θα καταγραφή στην εφαρμογή και στην οθόνη του κινητού σου μία σφραγίδα του καταστήματος.
ΠΡΟΣΟΧΗ
Κατά την αγορά σου την στιγμή που σου υποδεικνύει ο υπάλληλος του καταστήματος το QR Code πρόσεξε να κάνεις επιβεβαίωση αγοράς και όχι ακύρωση αγοράς.

Είναι εύκολο και γρήγορο!
Με το 1Free μπορείς να κερδίζεις δώρα με κάθε σου αγορά από τα συνεργαζόμενα καταστήματα. Απόλαυσε ένα κέρασμα κάθε στιγμή, όπως ένα καφέ ή ένα σνακ ή ακόμα και το κούρεμά σου.

Πώς; 
Ανακάλυψε τα 1Free Spots καταστήματα μέσα από την εφαρμογή. Όταν επισκεφθείς το αγαπημένο σου κατάστημα, ζήτα από τον υπάλληλο του καταστήματος να σου υποδείξει το qr code της εφαρμογής και σκάναρε το με την κάμερα του κινητού σου. Επιβεβαίωσε την αγορά σου και θα καταγραφή στην εφαρμογή.

Μόλις συμπληρώσεις τις απαιτούμενες αγορές από κάθε κατάστημα μπορείς να ζητήσεις το δώρο σου, υποδεικνύοντας απλά την οθόνη εξαργύρωσης στον υπάλληλο.

Μόλις συμπληρώσεις τις απαιτούμενες αγορές από κάθε κατάστημα μπορείς να ζητήσεις το δώρο σου, υποδεικνύοντας στον υπάλληλο απλά την οθόνη του κινητού σου με τις συμπληρωμένες σφραγίδες. Πάτα το scan του δώρου και όχι το scan  για νέα αγορά. Σκάναρε την κάρτα με το QR Code που θα σου υποδείξει ο υπάλληλος, και θα αφαιρεθεί η γεμάτη κάρτα σας με τις σφραγίδες. Συνεχίστε τις αγορές σας και γεμίστε νέα καρτέλα με σφραγίδες για το επόμενο δώρο  σας.
Μπορείτε να κρατήσετε το δώρο σας και να το εξαργυρώσετε  οποιαδήποτε άλλη στιγμή.

Για να βρείτε σε ποια καταστήματα έχετε κερδίσει δώρο, πηγαίνετε στο προφίλ μου, και από την επιλογή επιλέξτε τα δώρα μου.
Εκεί θα βρείτε τα καταστήματα που έχετε κερδίσει δώρο.!
Ακόμη μπορείτε να δείτε τα δώρα σας από τις ειδοποιήσεις πού βρίσκονται επάνω δεξιά στην οθόνη του κινητού σας.
Επίσης στο προφίλ μπορείτε να δείτε και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Μπορείτε να μας βρείτε επίσης  Facebook και Instagram .

Facebook: https://www.facebook.com/1Freegr-110636448168897/

Instagram: https://instagram.com/1free.gr?r=nametag

Email:  info@1free.gr

Θεσσαλονίκη
Δράμα
ΣΕΡΡΕΣ